Konstruerer en træningssession fra My Days med Jose Mourinho

Denne session blev præsenteret på 2017 Soccer Champions Coaches' Clinic af Dave Hancock. Få mere at vide om Soccer Champions Coaches' Clinic.

Dave Hancock er Performance Director, Styrketræner og fysioterapeut, som har arbejdet med nogle af de bedste atleter og trænere fra hele sportens verden, både i Europa og USA. I 2006 Dave sluttede sig til Chelsea FC for at blive deres hovedfysioterapeut over at se en ny $60 millioner træningsfacilitet og ansvarlig for alle aspekter af behandlingen, genoptrænings- og skadesforebyggende programmer for førsteholdstruppen. Han vandt Premier League-titlen med Chelsea i 2007, sammen med FA Cuppen og Carling Cuppen og gik videre til Champions League-finalen i 2008.

Generel opvarmning (10 minutter)

Brug stjerneløbet uden bold for at give spillerne mulighed for at forstå mønsteret.

Varm op med bolden (20 minutter)

STAR RUN SET UP:

• 15 meter gange 15 meter kvadrater x 4 - fuld størrelse pitch opdelt i 4 lige store kvadrater
  • 3 minutter hver kasse.
  • 2 min aktiv restitution.
  • Spillere bevæger sig ind på hver Circuit-station bygget på de 4 dele af banen.

BOKS 1: 1 spiller dribler bolden ind i midten i tempo, han/hun skal bytte bolden om med en anden bold uden at slå de andre bolde ud af pyramideområdet. Han dribler derefter i stjerneretningen og spiller 1:2 med holdkammeraten på hver stang. Løbet er afsluttet, når han laver alle fire hjørner og ender tilbage, hvor han/hun startede. Hver gang han/hun går ind i midten, bolden skal skiftes.

Mål:

• Dette er boldkontrol, røre ved og løbe med bolden
  • En meget eksplosiv opvarmning i maks. 30 sekunders løb.

BOKS 2: Spillerstjerner med bolden, løber ind i midten, skærer ud til siden mod en stang og spiller en:to med holdkammeraten på stangen, bringer bolden tilbage i trekanten og udfører en Cruyff, igen så kommer ud spiller en en:to og så videre. Hver gang han/hun går ind i den midterste pyramide skal der udføres en Cruyff. Han sluttede med at udføre en:to på alle 4 poler og sluttede tilbage, hvor han startede.

Mål:

• Boldkontrol
  • Vende med bolden
  • Nøjagtig aflevering
  • Udfører en Cruyff

BOKS 3: Startspilleren med bolden rykker ud til midten og skærer derefter ud til en af ​​sine holdkammerater på en stang. Han spiller til en holdkammerat på stangen, følger passet, løber rundt om stangen og samler derefter bolden fra sin medspiller på vej tilbage. Han/hun slår derefter første gang på et mål. Han samler derefter en bold fra en anden holdkammerat på en stang og gentager øvelsen på en af ​​de andre pæle. Han laver alle 4 stave og slutter, hvor han startede. Spillere vil rotere.

Mål:

• Præcis aflevering og én gang afskydning af en bevægende bold
  • Kontrol på et lille område
  • Fart og kontrol med bolden

BOKS 4: En spiller starter med bolden og skærer rundt om to af de tre mannequiner. Han vinkler derefter ud på sit Stjerneløb og spiller en:to med sin holdkammerat på stangen. Han trækker bolden tilbage til midten og udfører øvelsen igen. Spilleren arbejder på alle fire poler og slutter, hvor han startede.

Mål:

• Vend og klip i takt med bolden.
  • Nøjagtig berøring på en:to afleveringer med vægt på at dreje hurtigt ved modtagelse af bolden.
  • Fart med bolden. Styr med bolden.

Overgangsøvelser:

x4 små mål

Form en firkant på 40-50 yard rundt om midtercirklen. Denne firkant er opdelt i to sider, hver side af midtercirklen. 3 v 2 overgang. 3 spillere angriber 2 forsvarere. De har en mulighed for at score på begge mål. Når de har scoret, eller bolden går ud, skal de trække sig hurtigt tilbage ind i midtercirklen, før de kan forsvare de to forsvarsspillere, der kommer ud, og som nu bliver angriberne. De nye angribere skal fodre bolden til deres tre holdkammerater på den anden side af midtercirklen og dermed bliver de 3 mod 2 på den anden side. Øvelsen fortsætter, og der lægges vægt på den hurtige ændring og formen på angrebet for at forsvare. Målet her er at få alle spillere bag bolden, at reagere hurtigt på en ændring i angreb til forsvar. Boringen er 6-8 minutter med 2 minutter aktiv restitution.

Form en 20x20 yardkasse rundt om centercirklen.

3 v 3 besiddelse med vægt på fast break. Denne øvelse er, hvor hurtigt en forsvarende midtbanetre kan overføres til en angribende midtbane. Formålet er, at det forsvarende hold får bolden fra 3 midtbanespillere, hvis formål er at beholde boldbesiddelsen. Når det forsvarende hold har vundet bolden, skal de spille den op til en enlig centerforward. Den ene forsvarsspiller, der sender bolden til centerforsvareren, skal blive, og de to andre forsvarsspillere skal spurte for at støtte centerforsvareren. To af spillerne fra holdet, der nu havde bolden, må falde tilbage for at forsvare mål og målmand, skabe en 2 mod 2 situation på mål. En halv bane i fuld størrelse bruges til overgangsangrebet på mål. Drill er 4 minutter med 2 minutter aktiv restitution x 4.

Overgang (angreb til forsvar) på en stor skala

Formatet introduceres derefter på en større fuld tonehøjde, fuld størrelse mål på 18-yard-boksen til 18-yard-boksen med 9 mod 9 spillere. Formation 4-3-1 for hvert hold. To målmænd.

Spillet nu vil understrege overgangen til hurtigt at komme tilbage og forsvare sig fra, når det angribende hold taber bolden. Form/position, reaktion fra angreb til forsvar er nøglekomponenter i denne session. spil er 10 minutter med 2 minutters aktiv restitution x 2/3.